De Orthopedisch Chirurgen

Op deze pagina treft u een overzicht van de Orthopedisch Chirurgen die bekwaam zijn in de acute reconstructie van de voorste kruisband met het Ligamys systeem.

Dr. Harm van der Vis Slotervaart Ziekenhuis

Sinds 2012 is Harm van der Vis hoofd van de Afdeling Orthopedie en Opleider. Over de jaren heeft hij een grote affiniteit opgebouwd met Ligamentaire letsels van de knie en Kruisband reconstructies.

linkedin

Drs. Daniel Hoornenborg Slotervaart Ziekenhuis

Sinds 2014 is Daniel Hoornenborg verbonden aan het Slotervaart ziekenhuis na eerst in het Deventer Ziekenhuis te hebben gewerkt. Daniel Hoornenborg heeft als speciale aandachtsgebieden: sport letsels van de knie, heup en knie vervangende operaties en letsels van de voet en de enkel.

linkedin

Drs. Niels Baas Bergman Clinics

Sinds juli 2017 werkzaam in de Bergman Clinics locatie Rijswijk als specialist op het gebied van knieproblemen. Hij heeft grote ervaring met sportletsels (voorste kruisband hechten en reconstructies ), knieprothesen en revisie-operaties van knieprothesen. Hij geeft vaak cursussen in binnen- en buitenland. www.orthopedieteam.nl

linkedin

Dr. Floor van Eijk Bergman Clinics

Dokter van Eijk heeft haar opleiding gevolgd in het OLVG in Amsterdam. In 2009 is zij gepromoveerd op voorste kruisbandoperaties van de knie. Na haar opleiding heeft zij zich verder gespecialiseerd in de schouderchirurgie als fellow bij dokter Huijsmans. Sinds juli 2017 is zij werkzaam in de Bergman Clinics locatie Rijswijk als schouder- en kniechirurg. www.orthopedieteam.nl


Drs. Hans Frejlach Annatommie

Sinds 2010 is Hans Frejlach verbonden aan Annatommie. In 2006 werd Frejlach aangesteld - naast zijn werkzaamheden in het Spittaal - als clubarts van voetbalclub Vitesse. Het medisch team van de Arnhemse profclub werd een jaar later uitgebreid. Frejlach is nu als consulent verbonden aan de club.


Dr. Tom Hogervorst Bergman Clinics

Dokter Hogervorst is heup- en kniechirurg, onder andere gespecialiseerd in heupsparende behandelingen bij jongere mensen. In 2007 startte hij met de weefselsparende voorste benadering van de heup, deze techniek onderwijst hij sinds jaren op (internationale) cursussen. Hij is in 2002 gepromoveerd en heeft veel onderzoek gedaan naar de voorste kruisband. www.orthopedieteam.nl


Drs. Maaike van den Borne Amphia Ziekenhuis

Maaike van den Borne werkt sinds 2008 in het Amphia ziekenhuis in Breda. Na haar opleiding orthopedie in Utrecht heeft ze een sportorthopedie fellowship gedaan in het AMC bij professor van Dijk. Ze is gespecialiseerd in behandeling van sportletsels van de knie en schouderletsels.


Drs. Peter Joosten Amphia Ziekenhuis

Peter Joosten, al meer dan 15 jaar orthopedisch chirurg in het Amphia, is als actief sporter zeer betrokken bij Sportorthopedie en de behandeling van sportblessures.