De Ziekenhuizen

In de volgende ziekenhuizen zijn Orthopedisch Chrirurgen werkzaam zie ervaring hebben met acute kruisband reconstructie en gebruik maken van het Ligamys systeem.

MC Slotervaart Amsterdam

Het MC Slotervaart is een opmerkelijk en ambitieus ziekenhuis in Amsterdam. In een informele en vertrouwde omgeving werken wij aan innovatieve medische zorg, onderwijs en wetenschap van hoge kwaliteit. De afdeling SCORE (Slotervaart Centre of Orthopedic Research and Education) staat internationaal aangeschreven als expertise centrum voor heup, enkel en knie zorg.

linkedin

Bergman Clinics Den Haag

Voor diverse veelvoorkomende behandelingen behoort Bergman Clinics, en op zeer korte termijn in samenwerking met NH Healthcare, inmiddels tot een van de meest ervaren instellingen in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om medische zorg van het hoogste niveau te bieden, met veel aandacht voor het welbevinden van patiënten en tegen lage kosten. Door deze focus op veelvoorkomende behandelprogramma's bereiken we in 2018 top 10 posities in Nederland voor o.a. heup- en knieslijtage en (acute) voorste kruisbandreconstructies. In de kliniek zijn we ook gespecialiseerd in schouder-, voet- en enkelklachten.


Annatommie Utrecht

In september 2014 heeft annatommie haar nieuwe vestiging in Utrecht geopend. Het betreft het eerste medisch centrum dat volledig is gespecialiseerd in orthopedie, waar mensen met allerlei bewegingsklachten van diagnose tot aan herstel behandeld kunnen worden. Zo beschikt het centrum over een poli orthopedie, orthopedische chirurgie, een comfortabele verpleegafdeling, een eigen afdeling fysiotherapie en een breed scala aan beeldvormende diagnostiek, zoals MRI, röntgen en echografie. Kortom: alles onder één dak om mensen deskundig en snel van hun bewegingsklachten af te helpen.

linkedin

Amphia Ziekenhuis Breda

Het Amphia Ziekenhuis wil toegankelijke, efficiënte en veilige basisspecialistische, topreferente en topklinische zorg leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zorg georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Dit geeft het ziekenhuis ook de mogelijkheid opleidingen en onderwijsactiviteiten als vast onderdeel van het beleid te verankeren.

linkedin